Contacteer Jan voor een afspraak!

 

Een eerste afspraak maken?

Tijdens de eerste afspraak gaan we kort in op uw lichamelijke klachten en verwachtingen waarna we een concreet moment vastleggen waarop uw eerste behandeling van start gaat.

Om voor u de essentiële tijd te kunnen vrijmaken voor uw eerste behandeling contacteert u mij best op één van de volgende manieren:

Uw eerste behandeling

Osteopathie haalt het beste resultaat wanneer de patiënt ontspannen is zodat de zachte bewegingsstimulatie zo efficiënt mogelijk kan toegepast worden. Daarom komt u best even voor uw afspraak aan in het behandelingscentrum. 

Voor de effectieve behandeling gaan we dieper in op uw specifieke klacht en wat u vervolgens van een osteopathische behandeling mag verwachten. 

Omdat osteopathie een manuele therapie is die uitgaat van een natuurlijk evenwicht in het hele lichaam, bekijkt de osteopaat daarna deze balans in uw lichaam - meestal rechtstaand. 
Afhankelijk van de vaststellingen gaat daarna de behandeling van start zittend of op de behandelingstafel. 

In ieder geval mag u steeds een zachte, geleidelijke aanpak verwachten waarbij we uitgaan van het natuurlijke lichaamssysteem zonder dit te forceren. 

 

Na uw behandeling

Na elke behandeling worden de effecten nog even doorgenomen en eventueel een volgende afspraak vastgelegd. 

Bij de meeste Belgische ziekenfondsen krijgt u een financiële tussenkomst voor een osteopathische behandeling. 
Dit kunt u alvast even navragen bij uw ziekenfonds zodat u een specifiek behandelingsbewijs krijgt voorgeschreven dat u daarna kunt afgeven bij uw ziekenfonds. 

 

Hoe te bereiken?

Centrum Gent (Rijsenbergstraat 152, 9000 Gent) is makkelijk te bereiken vlakbij het Sint-Pietersstation in Gent en ligt aan enkele bushaltes van De Lijn. 
Voor het gebouw is er ook een praktische fiets- en autoparking (met parkeerschijf). 

In Centrum Sint-Denijs-Westrem (Broekkantstraat 46, 9051 Sint-Denijs-Westrem / Afsnee) geniet u van de groene, rustgevende omgeving en dit centrum is vlot bereikbaar met de wagen.